Zomeractie

annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu


Lever je ons 2 boekingen aan voor een vakantie van min. 7 nachten/8 dagen in ons vakantieverblijf in La Zenia Beach dan offreren we je een gratis vakantie van 5 nachten/6 dagen. Tot binnenkort op onze zonnige terrassen in La Zenia Beach.

VOORWAARDEN ZOMERACTIE

 • Email-adres van eigenaar van La Zenia Beach voor deze actie :
  annickschouppe@hotmail.com

  Klanten worden aangebracht door de deelnemer van de actie via e-mail. Hierbij worden de coördinaten (naam, voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres, facebookprofiel) van de nieuwe klanten vermeld. Aangebrachte klanten zijn minstens 21 jaar oud.
 • Actie geldig tot 30 september

  De klanten worden aangebracht voór 30/09/2019.
 • Minimum verblijf van 7 nachten / 8 dagen

  De aangebrachte klant boekt een minimum verblijf van 7 nachten/8 dagen in onze gelijkvloers in La Zenia Beach. De periode van het verblijf mag door de aangebrachte klant vrij worden gekozen volgens beschikbaarheid in onze kalender van 2020. De aangebrachte klant doet zijn reserverings-aanvraag via onze website : www.zenia.eu/reservatie-kalender
 • 7 nachten/8dagen voor de prijs van 6 nachten

  De aangebrachte klant krijgt 1 nacht gratis ter waarde van100€ tot 110€ volgens de periode.
 • De deelnemer is minstens 21 jaar oud.

 • Wanneer de volledige betaling heeft plaatsgevonden van de aangeleverde klanten, wordt het gratis verblijf voor de deelnemer van de actie vastgelegd, voor een verblijf van max. 4 personen. (tip je kan je gratis verblijf delen met je aangebrachte klant als dank – max. 4 personen in het appartement).
 • Annuleren niet mogelijk.

  Het verblijf van de aangebrachte klant kan niet worden geannuleerd ingeval de aangebrachte klant verhinderd zou zijn voor zijn verblijf kan de periode wel veranderd worden volgens beschikbaarheid.
 • 7 nachten / 8 dagen gratis logeren in La Zenia Beach.

  Het gratis verblijf bevat gratis logies voor 7 nachten / 8 dagen voor max. 4 personen. Vliegtuigtickets zijn niet inbegrepen. Gratis Wifi - Gratis Tv alle internationale zenders - verbruik electriciteit : 0,30€ per Kwh., gratis waterconsumptie. Eindschoonmaak niet inbegrepen : 75€. Vervoer naar en van het vakantieverblijf niet inbegrepen kan wel verzorgd worden voor 40€/rit. Of autoverhuur.
 • Gratis verblijf vanaf 5 januari tot 31 mei 2020 volgens beschikbaarheid kalender. Periode van 6 tot 19 april 2020 niet beschikbaar voor gratis actie.

  Het gratis verblijf heeft een maximale waarde van 770€ en moet worden opgenomen in de periode tussen januari en mei 2020 volgens beschikbaarheid in de kalender. Het kan niet worden omgeruild voor andere goederen of in natura.

Privé-verhuur rechtstreeks van eigenaar : 2 Gelijkvloerse vakantiewoningen. Elke woning heeft ruimte voor 4 personen. Gelegen rechtover het zwembad.

Groot modern openlucht Shoppingcenter. Op 150 m van onze vankantiehuizen. Het volledige jaar open. In zomer tot 23uur in winter tot 22uur.

La Zenia heeft twee prachtige witte zandstranden met helderblauw zeewater. Het strand is onderscheiden met de Blauwe vlag - kust met EHBO stand & speeltuin.

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Gelijkvloers rechtover het zwembad

  Privé-verhuur rechtstreeks van eigenaar. Deze mooie vakantieverblijven rechtover het zwembad zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en kleine groepen vrienden of familie. Elke gelijkvloers biedt plaats aan 2 x 4 personen. Voordeel van de gelijkvloers er zijn 2 grote terrassen altijd zon of schaduw aanwezig, dit heb je niet op een appartement dat op een verdieping ligt. Buiten eten mogelijk. Tuinsofa en ligzetels aanwezig. Ideale ligging op 150m van een groot openlucht shoppingcenter met veel shops, restaurants en bars en op wandelafstand van de kust. Ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Hou je van zon, zee, strand, mooie natuur, shoppen tot 23 uur, culinair genieten, luxe, sport, ontspanning, cultuur en Spaanse tradities dan verwelkomen we jou graag in ons vakantie verblijf.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Ideale ligging.

  Ideale uitvalsbasis om de vele culturele steden in de nabije omgeving te bezoeken.
 • Zenia Boulevard

  Gelegen op 150m van groot openlucht shoppingcenter
 • Mooie Zandstranden

  Op wandelafstand van het strand. Stranden beloont met de blauwe vlag om te voldoen aan een aantal kwaliteits­eisen: landschappelijke schoonheid, hygiëne, dienstver­l­e­ning, milieu enz.

Op zonvakantie in september, oktober of november.

 • Op zonvakantie in september, oktober of november.

  Een vakantie naar de zon is ook tijdens de maanden september oktober en november nog goed mogelijk in La Zenia Beach! La Zenia is een najaarszonbestemming waar de zon nog volop schijnt en het nog heerlijk warm is, ook het zwembadwater blijft aangenaam. Mogen we jullie verwelkomen voor een aangename vakantie in september, oktober of november? Ideale periode ook om te genieten van de vele culturele uitstappen in de onmiddellijke omgeving zoals Cartagena, Elche, Orihuela, Murcia, Alicante… Wist je dat het zonlicht de aanmaak van serotonine of het gelukshormoon bevordert. Dit hormoon geeft je onder andere een goed humeur. Dagelijks het zonnetje koesteren is daarom aan te raden, maak een lekkere wandeling aan het strand. Je knapt er zeker van op! En méér serotonine betekent een prettig gevoel, een gelukkig gevoel.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com
TOP