Een leuke manier om de omgeving te ontdekken

annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Orihuela Tren Turístico

  De toeristen trein zal de hele zomer langs de kustlijn rijden. Dit is een superleuke manier om de omgeving te verkennen. De trein doet twee routes aan. Er is een trein die vertrekt vanaf Campoamor en oostwaarts rijdt langs de kustlijn van Orihuela Costa, en een andere trein die Vanuit Playa Flamenca in westelijke richting reist. De treinen passeren veel van de lokale bezienswaardigheden en maken frequente stops onderweg om reizigers in staat te stellen van of aan boord te gaan.
 • Haltes

  Je kan de trein nemen aan het strand van La Zenia, Playa Flamenca, aan het winkelcentrum Zenia Boulevard, de haven en de stranden van Campoamor en de beroemde strip Cabo Roig. Met een reistijd van 55 minuten per enkele reis, biedt de toeristische trein van Orihuela Costa een geweldige manier om de omgeving te verkennen. Deze service is de hele zomer dagelijks beschikbaar tot eind september van 9.00 uur tot 21.00 uur.
 • Tarieven

  Een kaartje voor de treinen kost € 3,00 per persoon, met kortingen voor kinderen en gezinnen, en een kaartje is de hele dag geldig om te reizen.
 • Uurregeling

  Deze service is de hele zomer dagelijks beschikbaar tot eind september van 9.00 uur tot 21.00 uur.
 • Reisweg

  Zie foto voor het traject.

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Gelijkvloers rechtover het zwembad

  Privé-verhuur rechtstreeks van eigenaar. Deze mooie vakantieverblijven rechtover het zwembad zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en kleine groepen vrienden of familie. Elke gelijkvloers biedt plaats aan 2 x 4 personen. Voordeel van de gelijkvloers er zijn 2 grote terrassen altijd zon of schaduw aanwezig, dit heb je niet op een appartement dat op een verdieping ligt. Buiten eten mogelijk. Tuinsofa en ligzetels aanwezig. Ideale ligging op 150m van een groot openlucht shoppingcenter met veel shops, restaurants en bars en op wandelafstand van de kust. Ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Hou je van zon, zee, strand, mooie natuur, shoppen tot 23 uur, culinair genieten, luxe, sport, ontspanning, cultuur en Spaanse tradities dan verwelkomen we jou graag in ons vakantie verblijf.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Ideale ligging.

  Ideale uitvalsbasis om de vele culturele steden in de nabije omgeving te bezoeken.
 • Zenia Boulevard

  Gelegen op 150m van groot openlucht shoppingcenter
 • Mooie Zandstranden

  Op wandelafstand van het strand. Stranden beloont met de blauwe vlag om te voldoen aan een aantal kwaliteits­eisen: landschappelijke schoonheid, hygiëne, dienstver­l­e­ning, milieu enz.

Op zonvakantie in september, oktober of november.

 • Op zonvakantie in september, oktober of november.

  Een vakantie naar de zon is ook tijdens de maanden september oktober en november nog goed mogelijk in La Zenia Beach! La Zenia is een najaarszonbestemming waar de zon nog volop schijnt en het nog heerlijk warm is, ook het zwembadwater blijft aangenaam. Mogen we jullie verwelkomen voor een aangename vakantie in september, oktober of november? Ideale periode ook om te genieten van de vele culturele uitstappen in de onmiddellijke omgeving zoals Cartagena, Elche, Orihuela, Murcia, Alicante… Wist je dat het zonlicht de aanmaak van serotonine of het gelukshormoon bevordert. Dit hormoon geeft je onder andere een goed humeur. Dagelijks het zonnetje koesteren is daarom aan te raden, maak een lekkere wandeling aan het strand. Je knapt er zeker van op! En méér serotonine betekent een prettig gevoel, een gelukkig gevoel.
TOP